(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/ Automatioasentaja teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme ahkeraa sähkö-/automaatioasentajaa teollisuuteen kunnossapitotehtäviin. Toivomme, että sinulla on tarvittaessa valmius tehdä myös manuaalisia asennuksia.

Työnkuvaus

Työ sisältää erilaisia työtehtäviä, kuten vianhakua, korjauksia, huoltoja ja asennuksia tuotantokoneille eri teollisuuden alojen tuotantolaitoksissa. Viikottainen työaika on 40 tuntia. Työtehtävässä käytetään Teknologiateollisuuden TES:iä.

Työn edellytykset

Hakijalta toivomme alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähkö- sekä automaatioasennuksista. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä sekä pystyt työskentelemään niin ryhmässä kuin itsenäisesti. Sinulla tulee myös olla tulityökortti, sähkötyöturvallisuuskortti sekä työturvakortti. Hygieniapassi katsotaan eduksi. Eduksi katsomme kokemuksen mekaanisista teollisuuden asennuksista.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn asiakkasyrityksessämme, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi sekä osaamistasi. Asiakasyrityksessämme on välittävä ja kannustava työyhteisö, joka ilmenee mm. useilla työntekijöiden virkistystapahtumina vuoden aikana.

Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Kyseessä on määräaikainen vuokratyö aluksi Workpowerin kautta, mutta sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme määräajan jälkeen.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse Timolle. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi