(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/ Automatioasentaja teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme ahkeraa sähkö-/automaatioasentajaa teollisuuteen kunnossapitotehtäviin. Toivomme, että sinulla on tarvittaessa valmius tehdä myös manuaalisia asennuksia.

Työnkuvaus

Työ sisältää erilaisia työtehtäviä, kuten vianhakua, korjauksia, huoltoja ja asennuksia tuotantokoneille eri teollisuuden alojen tuotantolaitoksissa. Viikottainen työaika on 40 tuntia. Työtehtävässä käytetään Teknologiateollisuuden TES:iä.

Työn edellytykset

Hakijalta toivomme alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähkö- sekä automaatioasennuksista. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä sekä pystyt työskentelemään niin ryhmässä kuin itsenäisesti. Sinulla tulee myös olla tulityökortti, sähkötyöturvallisuuskortti sekä työturvakortti. Hygieniapassi katsotaan eduksi. Eduksi katsomme kokemuksen mekaanisista teollisuuden asennuksista.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn asiakkasyrityksessämme, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi sekä osaamistasi. Asiakasyrityksessämme on välittävä ja kannustava työyhteisö, joka ilmenee mm. useilla työntekijöiden virkistystapahtumina vuoden aikana.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksesi pikimmiten. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi