(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/ Automatioasentaja teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme ahkeraa sähkö-/automaatioasentajaa teollisuuteen. Toivomme, että sinulla on tarvittaessa valmius tehdä myös manuaalisia asennuksia.

Hakijalta toivomme alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähkö- sekä automaatioasennuksista. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä sekä pystyt työskentelemään niin ryhmässä kuin itsenäisesti. Sinulla tulee myös olla tulityökortti, sähkötyöturvallisuuskortti sekä työturvakortti. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn asiakkasyrityksessämme, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi sekä osaamistasi. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi