(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/ Automatioasentaja teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme  eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakasyrityksellemme ahkeraa sähkö-/automaatioasentajaa teollisuuteen. Toivomme, että sinulla on tarvittaessa valmius tehdä myös manuaalisia asennuksia.

Hakijalta toivomme alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähkö- sekä automaatioasennuksista. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä sekä pystyt työskentelemään niin ryhmässä kuin itsenäisesti. Sinulla tulee myös olla tulityökortti, sähkötyöturvallisuuskortti sekä työturvakortti. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn asiakkasyrityksessämme, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi sekä osaamistasi. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

Toimialapäällikkö Reeta Asikainen, reeta.asikainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi