(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/ automaatiotyönjohtaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Haemme nyt SÄHKÖ-/AUTOMAATIOTYÖNJOHTAJAA Helsinkiin kasvavaan organisaatioomme.

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Erikoisalueenamme ovat liike- ja toimitilakiinteistöt.

Sähkö-/Automaatiotyönjohtajana toimit esimiehenä sähkö- ja automaatioasentajille ja järjestelet työajantoimintoja. Keskeinen osa työnkuvaasi on kustannusarvioiden ja tarjousten laskenta urakoista ja huolloista sekä projektivastuullisena henkilönä toimiminen. Työssäsi toimit läheisessä yhteistyössä nimettyjen avainasiakkuuksiemme kanssa. Työ on vakituinen kokopäivätyö.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammattikorkeakoulutasoista tutktintoa sähkö- tai automaatiotekniikasta tai teknikon tutkintoa, sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus eri järjestelmistä, kuten Brokerista, Ecomista, Baswaresta sekä GM:stä, katsotaan eduksi. Olet myös tottunut käyttämään Office-ohjelmia osana päivittäistä työnkuvaasi. Teknisen osaamisen lisäksi odotamme sinulta tuloslähtöistä ajattelumallia, ongelmallisten tilanteiden
ratkaisukykyä sekä vankkaa kokemusta esimiestyöskentelystä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen näköalapaikan kehittyvän yrityksen kasvavassa yksikössä sekä ison talon edut.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi viimeistään 6.5.2018. Liitäthän hakemukseesi CV:n. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikael Helenius, nro 050 576 5413,arkisin klo 14-15.30 välisenä aikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -