(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-automaatiotyönjohtaja- tai -suunnittelija
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Oletko sinä uusi SÄHKÖ-AUTOMAATIOTYÖNJOHTAJAMME TAI -SUUNNITTELIJAMME?

Haemme tuotantolaitoksillemme Sotkamoon sähkö-automaatio-osaston vahvistukseksi sähkö-automaatiotyönjohtajia ja -suunnittelijoita. Tehtäviisi kuuluu prosessiteollisuuden sähköautomaation aluekunnossapidon tehtävät ja kunnossapidon ylläpitosuunnittelu, joka sisältää MAXIMO-kunnossapitojärjestelmän ajan tasalla pitämistä yhdessä kunnossapidon osaajien kanssa.

Työskentelet läheisessä yhteistyössä tuotannon ja kunnossapidon kanssa prosessiteollisuuden sähkö-automaatiokunnossapidossa.

Tehtävän hoitamisessa olennaista on sujuva yhteistyö oman organisaation, muiden osastojen, yhteistyökumppaneiden ja viranomaisten kanssa.

Sinulla on soveltuva sähkö- tai automaatiotekniikan koulutus ja kokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä. Olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Englanninkielen taito on tehtävissä tarpeellinen, muun kielitaidon katsomme eduksi.

Arvostamme lisäksi osaamista seuraavilta osa-alueilla:

  • prosessiteollisuus, laitesähköistys ja -instrumentointi
  • sähkönjakelu ja sähköverkot
  • ohjausjärjestelmien tuntemusta (Siemens S7, ValmetDNA, Siemens Scada)
  • kunnossapitojärjestelmien tuntemus
  • sähköautomaatioennakkohuolto-ohjelmien tuntemus

Tarvitsemme uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja saat sähkö-automaatiopäällikkö Mikko Toiviaiselta, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 15.9.2019 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat.