(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/automaatiotaustainen luotettavuusinsinööri
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 930 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Haemme kehitysorientoitunutta sähkö-/automaatiotaustaista luotettavuusinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Efora Oy:lle Imatralle.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Saat näköalapaikan kunnossapidon ja käyttövarmuuden tulevaisuuden toimintamalleihin ja ratkaisuihin Eforan älykkäiden työkalujen avulla. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan koneoppimisen ja data-analytiikan asiantuntijaksi.

Tehtäväkuvaus

Oletko aktiivinen ja innostunut kunnossapidon ammattilainen? Löytyykö sinulta organisointitaitoja sekä paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyjä?

Etsimme henkilöä, joka on kiinnostunut alan kehitystrendeistä ja joka haluaa kehittää toimintamalleja, tekniikkaa ja itseään jatkuvasti. Uskallat laittaa itsesi likoon myös käytännön kenttätehtävissä. Olet yhteistyökykyinen sekä suunnitelmallinen ja innostat muita esimerkillisellä asenteellasi. Ymmärrät palveluliiketoimintaa ja osaat huomioida asiakastarpeet toiminnassasi.

Luotettavuusinsinöörinä pääset kehittämään käyttövarmuutta jatkojalostuksen alueella. Työnkuvaasi kuuluvat konelinjakohtainen käyttövarmuuden ja elinkaarenhallinnan kehittäminen sekä käyttövarmuuden optimointi yhdessä tuotannon, kunnossapidon ja projektoinnin kanssa.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta sähköinsinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta kunnossapidosta tai teollisuuden projekteista. Aiempi työkokemus luotettavuus-, elinkaarenhallinta- ja jatkuvan parantamisen osaamisesta sekä Lean ja/tai Six Sigma -koulutus katsotaan eduksesi.

Toivomme, että hallitset SAP-kunnossapitojärjestelmän sekä MS Office -ohjelmat. Eduksesi on myös muun muassa automaatiojärjestelmien ja analytiikkatyökalujen tuntemus sekä ohjelmointiosaaminen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Haethan tehtävää 1.7. mennessä verkkosivuillamme.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kunnossapitopalvelupäällikkö Rauno Päivinen, p. 040 8469715