Sähkö- & automaatiomestari
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Metsä Board Kyro Kyröskoskella valmistaa korkealaatuista päällystettyä taivekartonkia vaativiin pakkauksiin ja graafisiin loppukäyttöihin. Kyron tehtaan vuotuinen tuotantokapasiteetti on 190 000 tonnia ja se työllistää noin 150 henkeä.

Haemme Kyron tehtaalle

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOMESTARIA  

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Haemme Kyröskoskelle sähkö- ja automaatiomestaria vakituiseen työsuhteeseen.

Varmistat osaltasi siitä että tuotantomme toimii suunnitellun mukaisesti ja kustannustehokkaasti. Vastaat koneiden, laitteiden ja järjestelmien ennakkohuolto-, korjaus- ja muutostöistä sekä luotettavuuden kehittämisestä. Toimit sähkö- ja automaatioasentajien esimiehenä suunnitellen päivittäiset työt.

Osallistut lisäksi seisokkien valmisteluun, työnsuunnitteluun, resursointiin ja valvontaan sekä käytettävyyden kehitykseen. Oman organisaation sekä yhteistyökumppaneiden tehokas hyödyntäminen ovat avainasemassa työssä onnistumisessasi ja olet valmis sitoutumaan omalta osaltasi tehtaan toiminnan  kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osana  organisaatiotamme. Työn on tarkoitus alkaa tammikuussa 2021.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Etsimme tehtävään itsenäiseen ongelmaratkaisuun pystyvää tiimipelaajaa, jolle turvalliset toimintatavat ovat ykkössijalla, ja jolla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä prosessiteollisuudessa. Haluat kehittää omaa osaamistasi ja pyrit tekemään aina parhaasi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa automaatio- ja/tai sähkötekniikan tutkintoa, perehtyneisyyttä taajuusmuuttajiin, automaatiojärjestelmiin ja logiikoihin sekä mielellään SAP -järjestelmän (PM- ja MM-moduuli) tuntemusta. Sinulla on jo esimieskokemusta ja edustat jämäkkää mutta tasa-arvoista johtamistapaa.

Toivomme sinulta lisäksi erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä tarvittaessa englannin kielellä.  Aiempi kokemus kartongin/paperin valmistuksesta ja / tai voimalaitosympäristöstä katsotaan eduksesi.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden työskennellä tehokkaan tuotantolaitoksen tehtävissä osana ammattitaitoista henkilöstöä. Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jari-Pekka Rantala, puh. +358 40 708 1376 / jari-pekka.rantala@metsagroup.com

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 31.10.2020 saakka. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot