(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-automaatiokunnossapitoasentaja Ylöjärvelle
Walki Plastiroll

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Walki Plastiroll on yksi Euroopan merkittävimmistä biohajoavien pakkauskalvojen ja pussien valmistajista. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus kompostoitavien materiaalien kehittämisestä ja valmistamisesta. Walki Plastirollin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Bioska ja Hauska. Lisäksi Walki Plastiroll valmistaa kompostoituvia paperi- ja kartonkipohjaisia pakkausmateriaaleja.
Walki Group osti 2019 Plastiroll Oy:n osakekannan. Walkin myötä Plastiroll on osa merkittävää, kansainvälistä pakkausmateriaaliyritystä, joka mahdollistaa entistä suuremman kansainvälisen kasvun. Walki Plastiroll työllistää noin 90 työntekijää Ylöjärvellä Tampereen lähellä. Yrityksen liikevaihto on 31 miljoonaa euroa.
Walki Group on johtava teknisten laminaattien ja suojaavien pakkausmateriaalien tuottaja, joka on erikoistunut kuitupohjaisten, älykkäiden, monilaminoitujen ja biohajoavien tuotteiden valmistamiseen. Walki-konsernilla on toimintaa Suomessa, Saksassa, Alankomaissa, Belgiassa, Puolassa, Venäjällä, Isossa-Britanniassa ja Kiinassa, ja sen palveluksessa on noin 1100 henkilöä. Konsernin vuosiliikevaihto on noin 400 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä osoitteessa www.walki.com

Haemme Walki Plastirollin Ylöjärven tehtaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen
SÄHKÖ- ja AUTOMAATIOKUNNOSSAPITOASENTAJAA

Tehtävässä vastaat osana ammattitaitoista kunnossapitotiimiä tuotantolinjojen sähkö- ja automaatiojärjestelmien ennakkohuolto- ja vikakorjaustöistä. Pääset myös ottamaan osaa linjojen parannus- ja muutostöihin, joihin sisältyy käyttöönotot sekä testaukset. Työhön voi kuulua myös jonkin verran mekaanisen kunnossapidon tehtäviä. Työtä tehdään katkeavassa kolmessa vuorossa. Sinulle tulee myös noin viiden viikon välein päivystysvuoro hoidettavaksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä motivoituneessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kasvaa tulevaisuuden osaajaksi osana kehittyvää organisaatiotamme.

Odotamme sinulta
- tehtävään soveltua pohjakoulutusta (esim. sähkö- ja automaatioasentaja),
- työkokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatiokunnossapidon parista,
- kokemusta ohjelmoitavista logiikoista sekä niiden vianhausta,
- Motivoitunutta asennetta prosessilaitteistojemme ja oman työn kehittämiseen
- Työsuojeluun liittyvien ohjeiden ja määräysten noudattamista
- Valmiutta vuorotöihin
- lisäksi tehtävässä vaaditaan joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä ja hyviä tietoteknisiä taitoja.

Arvostamme lisäksi englanninkielen osaamista, IT -taitoja, oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoisuutta ja positiivista asennetta. Työntekijänä olet oppimiskykyinen, järjestelmällinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn, mutta osaat työskennellä myös osana tiimiä.

Me Walkilla uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita ja joille turvallisuus on osa ammattitaitoa. Jos lisäksi myös arvomme Suoraselkäisyys, Aloitteellisuus ja Sitoutuminen osuvat sinuun, olet juuri se osaaja, jota etsimme.
Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena Adeccon kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaamme kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävästä Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Heikkilä sanna.heikkila@adecco.fi puh: 0405753208.