(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-automaatioinsinööri
Caligo Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Haluatko mukaan suomalaisen cleantech-osaamisen kärkeen, muokkaamaan energia- ja lämmöntuotantoa ympäristöystävällisempään suuntaan? Caligo Industria Oy tekee hartiavoimin töitä lämmöntuotannon CO2-päästöjen hillitsemiseksi ja valjastaa tehokkaasti hukkalämpöä hyötykäyttöön teknologioillaan. Lämpöpumppupesurimme puhdistavat bioenergialaitosten savukaasuja, sekä ottavat talteen savukaasujen sisältämän hukkaenergian. Helpottaaksemme asiakkaidemme elämää, savukaasupesurimme ovat täysin automaattisia. Tuotteidemme käyttäjäystävällinen ja luotettava toiminta vaatiikin automaatiotiimiimme lisävahvistusta, joten etsimme sinua,

Sähkö-automaatioinsinööri

vahvistukseksi Jyväskylän toimipisteeseemme, myös Turku tai Tampere ovat mahdollisia.

Etsimme uteliasta, innostunutta ja oppimishaluista henkilöä, jolla olisi mielellään kokemusta Siemens-logiikoiden ohjelmoinnista. Tarkempi tehtävänkuva räätälöidään valitun henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Tehtävään kuuluu kattava perehdytys, koulutamme tarvittaessa lisää ja apuna on osaavan tiimimme tuki. Osaamistasi tarvitaan sähkö- ja instrumentointisuunnittelussa (kaaviot, mitoitukset, komponenttivalinnat) ja Siemens-ohjelmoinnissa. Ajoittain pääset osallistumaan savukaasupesurijärjestelmien testauksiin, käyttöönottoihin, troubleshoottaukseen, sekä olet osana Caligon savukaasupesureiden tuotekehitystä. Voit olla kokeneempi tai vielä työurasi alussa. Oikean henkilön osuessa kohdalle voimme myös harkita esim. diplomityötä.

Ideaalihakijalla olisi seuraavat ominaisuudet. Ethän kuitenkaan jätä hakematta, vaikka et ihan 100% kaikkea täytäkään:

  • Insinöörin tai DI:n koulutus (sähkö- tai automaatio)
  • kokemusta sähkö-/instrumentointisuunnittelusta ja/tai prosessiautomaation ohjelmoinnista
  • Siemens -logiikoiden ohjelmointiosaamista
  • englannin kielen osaamista

Katsomme hakijan eduksi kiinnostuksen tekniikkaan ja tietojärjestelmiin, sekä lämpö-/voimalaitosprosessien ymmärtämisen. Toivomme löytävämme tehtävään käytännönläheisen henkilön, joka ei tarvittaessa pelkää tarttua myös jakoavaimeen.

Pääset tehtävässä edesauttamaan bioenergialaitoksia kohti puhtaampaa lämmöntuotantoa. Asiakaskuntamme on kansainvälistyvä, joten työ on monipuolista ja voit haastaa itseäsi sopivassa suhteessa. Työ edellyttää aika ajoin valmiutta matkustamiseen niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, mutta matkustaminen ei ole jokaviikkoista eikä säännöllistä. Työyhteisömme on joustava ja etätyömahdollisuudet sekä videoneuvottelut ovat laajasti käytössä. Matala organisaatiomme edesauttaa keskittymään mielenkiintoisiin tehtäviin byrokratian sijasta.

Lähetä hakemuksesi 20.11.2019 mennessä CV:n ja palkkatoiveen kanssa osoitteessa www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävistä antaa teknologiajohtaja Mika Nummila 050 530 8311, mika.nummila@caligoindustria.com