(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/automaatioinsinööri
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018

Metsä Board Joutsenon tehtaalla valmistetaan korkealaatuista valkaistua kemihierremassaa (BCTMP). Tehtaan vuosituotanto on 330 000 tonnia ja se työllistää noin 50 henkilöä. Asiakkaitamme ovat yhtiön taivekartonkitehtaat.


SÄHKÖ-/AUTOMAATIOINSINÖÖRI


Tehtävän kuvaus


Haemme Metsä Board Joutsenon tehtaalle vakinaiseen työsuhteeseen sähkö-/automaatioinsinööriä. Toimit tuotantopäällikön alaisuudessa vastaten osaltasi tehtaan käyttöomaisuuden hallinnasta yhdessä organisaation kanssa. Avaintehtäviäsi ovat päivittäisten töiden työnsuunnittelu, resursointi, investointien ja projektien hallinta. Vastaat koneiden, laitteiden ja järjestelmien ennakkohuolto-, korjaus- ja muutostöistä sekä luotettavuuden kehittämisestä.


Lisäksi osallistut seisokkien valmisteluun, työnsuunnitteluun, resursointiin ja valvontaan sekä käytettävyyden kehitykseen. Oman organisaation sekä yhteistyökumppaneiden tehokas hyödyntäminen ovat avainasemassa työssä onnistumisessasi ja olet valmis sitoutumaan omalta osaltasi tehtaan toiminnan  kehittämiseen. Toimit tehtaan sähkökäytön- ja työnjohtajana sekä useissa muissa koulutuksesi mukaisissa vastuutehtävissä.


Olet itsenäiseen ongelmanratkaisuun pystyvä tiimipelaaja ja toimit työssäsi suunnitelmallisesti sekä turvallisuusjohtamisen periaatteita noudattaen. Huomioit myös siisteyden ja elintarviketurvallisuuden vaatimukset.


Edellytykset


Hakijalta edellytämme:


- soveltuvaa alan koulutusta (AMK tai DI)
- koneautomaation ja sähkötekniikantekniikan tuntemus - prosessiteollisuuden laite-, kunnossapito- ja esimieskokemus katsotaan eduksi
- joustavuutta työskennellä muuttuvissa työolosuhteissa
- SAP-järjestelmän tai yleensä kunnossapitojärjestelmien hyvää tuntemusta
- pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä


Lisätietoja


Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Juha Luukas, puh. 040 7130761.


Hakeminen


Jätä hakemus 20.1.2019 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi.