(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- / automaatioinsinööri
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt Sähkö/automaatioinsinööriä UPM Rauman paperitehtaan automaatiokunnossapitoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Rauman tehdas valmistaa kolmella nykyaikaisella paperikoneella graafisia painopapereita. Tehtaan logistinen sijainti aivan sataman välittömässä läheisyydessä on osa kilpailukykyämme.

Rauma on pieni mutta eloisa kaupunki ja sen pitkä kaupunkikulttuuri, kaksi maailmanperintökohdetta ja meren läheisyys tarjoavat ainutkertaiset puitteet asumiseen ja elämiseen. Rauman Ol niingon gotonas –slogan kuvastaa hyvin elämää ja ilmapiiriä Raumalla.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja. Se tarjoaa laajan paperivalikoiman mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM Communication Papers:n pääkonttori on Saksassa, ja se työllistää noin 8 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com

Terveiset tulevalta kollegalta

”Rauman tehtaalle on tarve tulevaisuuden tekijöille, tervetuloa tiimiin. Raumalla on mukava työilmapiiri ja tekemisen meininki.”

Mitä teet

Sähkö- ja automaatioinsinöörinä vastaat koneiden ja laitteiden kunnossapidon kehityksestä ja toteutuksesta sekä töiden suunnittelusta ja valvonnasta koko Rauman tehtaan alueella. Osallistut ennakkohuollon suunnitteluun ja kehitykseen sekä projekteihin joko projektipäällikkönä tai osana projektiryhmää. Huolehdit myös oman vastuualueesi työturvallisuudesta.

Kuka olet

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa sähkötekniikan koulutusta (AMK-insinööri tai vastaava) ja mahdollisesti muutaman vuoden työkokemusta automaatiokunnossapidon tehtävistä. Suoriutuaksesi tehtävästä sinulla tulee myös olla osaamista sähkönjakelusta ja sähkökäytöistä sekä logiikka- ja automaatiojärjestelmistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteellisuutta, joustavuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä intoa ja halua jatkuvaan kehittämiseen.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätiedot tehtävästä antaa automaatiopäällikkö Jarno Bergman puh. 0401677966, jarno.bergman@upm.com

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 14.10.2018 mennessä. Liitäthän hakemuksen oheen myös ansioluettelosi.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.