(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/automaatioinsinööri (laitteiden ja varaosien kelpoistukset), Insecon Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Insecon Oy on kasvuhakuinen teollisuuden asiakkaisiin keskittynyt kumppaniyritys, joka tarjoaa sähkö- ja automaatioalan elinkaaripalveluita suunnittelusta asennuksiin sekä ennakkohuoltoon ja kunnossapitoon. Toteutamme asiakashankkeemme turvallisesti ja joustavasti sekä tehokkaasti laatunäkökulmat että ympäristö huomioiden. Asiakaskuntamme muodostuu useista teollisuuden toimialoista, kuten energia-, metalli-, kumi-, elintarvike-, prosessi-, koneenrakennus- sekä puunjalostusteollisuudesta. Näiden lisäksi palvelemme julkishallinnon ja kiinteistöalan toimialoja. Meillä on toimipisteet Tampereella ja Nokialla ja työllistämme noin 60 sähkö- ja automaatioalan ammattilaista. 

Lue meistä lisää: www.insecon.fi.


Meillä on nyt haussa Olkiluotoon asiakasprojektiimme

SÄHKÖ-/AUTOMAATIOINSINÖÖRI (laitteiden ja varaosien kelpoistukset)


vahvistamaan osaavaa projektitiimiämme. Tiimi palvelee monipuolisesti tunnettuja asiakasyrityksiämme mm. seuraavissa kokonaisuuksissa: kokonaisprojektien hallinta suunnittelusta toteutukseen, teollisuuden ja teollisuuskiinteistöjen sähkö- ja automaatiosuunnittelu, sähkölaitteistojen käytönjohtajuudet, konsultointi- ja neuvontapalvelut sekä teollisuuden energianmittaukset (energiankäytön tehostaminen prosesseissa). Lisäksi tarjoamme mekaniikan suunnittelua yhdessä kumppaneidemme kanssa. 

Tulet työskentelemään merkittävissä laite- ja järjestelmäkehityshankkeissa osana asiakkaamme sähkö- ja automaatio-osaajien tiimiä, jonka vastuulla ovat korvaavien laitteiden ja varaosien kelpoistukset. Työtehtäviäsi ovat teknisten vaatimusmäärittelyjen ja kelpoistussuunnitelmien laadinta, laitteiden ja varaosien tekniset selvitykset ja soveltuvuus- sekä vaatimustenmukaisuuden arvioinnit. Tarvittaessa osallistut myös laitetoimittajien tuote- ja laatuauditointeihin.

Edellytämme sinulta sähkö-/automaatioalan insinöörikoulutusta (DI-koulutus eduksi) ja muutaman vuoden kokemusta teollisuusautomaation parissa työskentelystä. Henkilönä olet yhteistyökykyinen ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamusta niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien parissa. Olet työskentelytavoiltasi tarkka ja huolellinen. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään maineikkaiden asiakkaidemme teollisuusautomaatioympäristöissä osaavan henkilöstömme kanssa yhteistyössä. Tartu tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@alenconsulting.fi.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi