(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-automaatioasentajia
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Haemme asiakkaallemme Elcoline Oy:lle sähkö-/automaatioasentajia komennustöihin teollisuuden pariin.

Lokakuussa 2018 valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon pokannut Elcoline Group sai marraskuun alussa tunnustusta myös arvostetun Kultainen Kuokka -palkinnon muodossa. Kiertopalkinto myönnetään puolivuosittain sellaiselle Kasvuryhmä-yhteisön jäsenelle, joka erottuu ryhmässä positiivisesti ja jolla on kyky luvata törkeästi.

Elcolinen törkeä lupaus on tarjota erinomaisia teknisiä kunnossapitopalveluita teollisuusyrityksille ja saavuttaa 100 miljoonan euron liikevaihto vuoteen 2023 mennessä. Visiona on myös kasvaa yritykseksi, jolla on alan sitoutuneimmat työntekijät ja tyytyväisimmät asiakkaat.

Elcoline Oy kuuluu Elcoline Group -konserniin ja työllistää noin 50 urakointi- ja kunnossapitoalan ammattilaista sopimuskohteissa ympäri maapalloa.

Työssäsi pääset tekemään töitä mielenkiintoisissa, eri toimialojen teollisuusyrityksissä.
Työtä tehdään sekä tiimissä että itsenäisesti, riippuen aina kohteesta ja tekijän omista edellytyksistä.
Kohteet ovat ympäri Suomen ja halutessaan tekijä voi suunnata myös ulkomaiden työmaille.
Elcoline Oy järjestää komennuksille sekä kyydin että majoituksen.

Alan kokemus lasketaan hakijalle eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin asenne ja halu kehittyä omassa työssään.
Työturvallisuuskortti, tulityökortti ja sähkötyöturvallisuuskortti ovat pakollisia.

Alkuun tekijät työllistyvät RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, tarkoituksena siirtyä myöhemmin Elcoline Oy:n kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.
Elcoline Oy tarjoaa tekijöilleen vakituisen työsuhteen lisäksi hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisessä organisaatiossa, joka keskittyy sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennus- ja kunnossapitotöihin mm. metsä-, metalli, ydinvoima ja rakennusteollisuuden parissa.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Hakemuksien käsittely aloitetaan jo hakuajalla.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.