(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/automaatioasentajia instrumenttiasennuksiin
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Porvoon Kilpilahteen sähkö-/automaatioasentajia automaatio- ja laiteasennuksiin. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan hyvinkin pian. Taitonsa osoittavalla tekijällä on mahdollisuudet jatkaa tehtävässä pitkälle tulevan vuoden puolelle ja avata sitä kautta itselleen jatkomahdollisuuksia myös pidemmälle tulevaisuuteen.

Työtehtävät koostuvat instrumenttien asennustehtävistä kaapelointeineen ja suojaputkien asennuksineen. Hakemamme henkilön työtehtävät sijoittuvat nimenomaan asennuspuolelle, kun taas työn tilaaja hoitaa laitteiden kalibroinnin.

Toivomme hakijalta sähkö- ja automaatioalan ammatillista koulutusta. Työkokemuksen suhteen voit olla niin urasi alkuvaiheessa oleva oppija kuin myös jo kannuksensa hankkinut kokeneempi tekijä. Tärkeintä on halu kehittää edelleen ammattitaitoa ja pyrkimys erinomaiseen työn laatuun.

Eduksi katsommeniin työturvallisuus- kuin sähkötyöturvallisuuskortinkin. Lisäksi mahdollisuus oman auton käyttöön on työpisteen sijainnin vuoksi ehdottomasti eduksi. Huomaathan kuitenkin, että Kilpilahteen kulkee kiitettävästi myös bussilinjoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden aloittaa hyvinkin nopeasti työturvallisuutta arvossaan pitävässä työskentely-ympäristössä. Arvostammekin hakijassa työturvallisuutta kunnioittavaa ajattelutapaa, korkeaa työmoraalia ja aktiivista sekä oma-aloitteista otetta työskentelyyn.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja täytämme avoimet tehtävät mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistä antaa Perttu Piispa, 050 471 3321.