(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/automaatioasentajaksi vesivoimalaitosten huoltoon
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Haemme asiakkaallemme sähkö-/automaatioasentajaa Varsinais-Suomen alueelle vesivoimalaitosten kunnossapitoyksikköön pääasiassa päivävuorotyöhön. Asentajan toiminta-alueena on Lohja-Turku -välinen alue. Valittava henkilö rekrytoituu vakituiseen työsuhteeseen asiakkaamme palvelukseen.

Sähkö-/automaatioasentajana pääset työskentelemään vastuullisessa ja oma-aloitteisuutta vaativassa tehtävässä alansa johtavassa yrityksessä. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset ja haastavat kunnossapito-, huolto- ja asennustehtävät usealla eri vesivoimalaitoksella. Tehtävät painottuvat ennakoiviin huoltotöihin ja sisältävät töitä niin sähkö- kuin mekaanisellakin puolella.

Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta (ammattikoulu tai AMK)
  • Aikaisempaa kokemusta kunnossapitotehtävistä
  • Kykyä ja halua tarttua niin sähkö- kuin mekaanisen puolen huolto- ja kunnossapitotehtäviin
  • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Olethan valmis tarttumaan tehtäviin oma-aloitteisesti periksiantamattomalla ja motivoituneella asenteella? Lisäksi olet joustava, yhteistyökykyinen ja omaat positiivisen ja työteliään asenteen. Tarvittaessa pystyt myös työskentelemään hälytystöissä iltaisin ja viikonloppuisin soittorinkiperiaatteella.

Työt alkavat nopeallakin aikataululla heti alkuvuodesta ja valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Työhönottopiste on sovittavissa jollekin alueen voimalaitoksista, ja itsenäisessä työssä jopa töiden aloittaminen kotoa voi olla mahdollista.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Perttu Piispa, 050 471 3321 tai perttu.piispa@barona.fi.