(Poistunut julkaisusta)

Sähkö/ automaatioasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Etsimme asiakkaallemme sähkö-/automaatioasentajaa kunnossapitoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät:

Työtehtävät liittyvät tehtaan sisäisiin tarpeisiin, kunnossapitoon ja kokoonpanoon. Työnkuva koostuu erilaisista sähkö- ja automaatioasennustöistä ja jonkinverran tehdään myös voimavirtaa. Työtä tehdään päivävuorossa. 

Ketä etsimme

Toivomme, että sinulla on alalle sopiva koulutus sekä aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Arvostamme itsenäistä otetta työn tekemiseen sekä hyvää työmoraalia. Olet taitava vian etsijä ja osaat ratkaista ongelmia haastavissakin tilanteissa. Vaikka olisit alalla vasta-alkaja, tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne työtä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Pneumatiikka- ja hydrauliikkaosaamisesta on myös hyötyä tämän tehtävän suorittamisessa. Työ edellyttää voimassa olevia työturvallisuus- ja sähköturvallisuuskortteja.

Tarjoamme:

- Aluksi työ alkaa vuokrasuhteena, mutta tarkoitus on saada vakituinen työntekijä talon kirjoille
- Itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän
- Osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen 

Hakuprosessi:

Kuulisimme mielellämme sinusta, joten lähetäthän meille hakemuksesi ja kerrot tarkemmin itsestäsi ja palkkatoiveesi. Toivomme, että jätät hakemuksen kotisivujemme kautta. Annamme lisätietoa työnkuvasta sekä asiakkaastamme haastattelun yhteydessä.

Yhteystiedot:

Elina Forssell

HR-konsultti

0407069967