(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/automaatioasentaja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Nyt etsimme sinua 

Sähkö-/automaatioasentaja  

Meillä on paikka auki Hanasaaren voimalaitoksen kunnossapidossa hyvällä asenteella ja ammattitaidolla varustetulle tekijälle! Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen osana mukavaa ja asiantuntevaa tiimiä. Meillä viihdyt varmasti, jos arvostat itsenäistä ja vastuullista työtä sekä haluat tarttua toimeen oma-aloitteisesti. 

Tässä työssä varmistat toiminnallasi Helenin tuotannon ja voimalaitoksen prosessien toimintaa yhteistyössä käyttö- ja kunnossapitoryhmien kanssa. Tehtäviisi kuuluvat mm. sähkö- ja automaatiolaitteiden asennus, vianetsintä-, huolto- ja korjaustyöt sekä sähkölaitteiden kytkentä- ja erotustehtävät. Kommunikoit päivittäin esimerkiksi valvomon, suunnittelijoiden, käytön ja mekaanisen puolen osaajien kanssa.  

Onhan sinulla soveltuva ammatillinen tutkinto (automaatio- tai sähköasentaja), kokemusta alan töistä sekä automaatiolaitteiden ja taajuusmuuntajien tuntemusta? Tehtävän hoidossa tarvitset ajokortin ja katsomme eduksesi, jos sinulla on voimassaolevat sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tulityökortit. Kuvanlukutaidosta sinulle on hyötyä. Jos et vielä hallitse sitä, olethan halukas oppimaan tuon taidon? 

Työskentelet sekä Hanasaaren että Salmisaaren voimalaitoksilla. Työsuhde on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, haastattelemme sopivia ehdokkaita siis jo hakuaikana. Työsuhde päättyy 31.12.2024.  

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää viimeistään 19.1.2020 täyttämällä sähköinen hakemus. Lisätietoa tehtävästä saat sähkömestari Jukka Björkiltä (040 3340476). Hänet tavoitat puhelimella parhaiten 30.12. klo 12 - 15.00 ja 2.1. klo 12- 15.00 ja sähköpostitse: jukka.bjork@helen.fi. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!