(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/Automaatioasentaja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA! 

 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Nyt etsimme sinua 

 

SÄHKÖ-/AUTOMAATIOASENTAJA  

 

Meillä on paikka auki Hanasaaressa kaukolämpölaitoksien kunnossapidossa hyvällä asenteella ja ammattitaidolla varustetulle tekijälle! Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen osana mukavaa ja asiantuntevaa tiimiä. Meillä viihdyt varmasti, jos arvostat itsenäistä ja vastuullista työtä sekä haluat tarttua toimeen oma-aloitteisesti.

 

Tässä työssä varmistat toiminnallasi Helenin tuotannon ja voimalaitoksen prosessien toimintaa yhteistyössä käyttö- ja kunnossapitoryhmien kanssa. Tehtäviisi kuuluvat mm. sähkö- ja automaatiolaitteiden asennus, vianetsintä-, huolto- ja korjaustyöt sekä sähkölaitteiden kytkentä- ja erotustehtävät. Kommunikoit päivittäin esimerkiksi valvomon, suunnittelijoiden, käytön ja mekaanisen puolen osaajien kanssa.  

 

Onhan sinulla soveltuva ammatillinen tutkinto (automaatio- tai sähköasentaja), kokemusta alan töistä sekä automaatiolaitteiden ja taajuusmuuntajien tuntemusta? Tehtävän hoidossa tarvitset ajokortin ja katsomme eduksesi, jos sinulla on palolaitteiden hoitajan kurssi suoritettuna sekä voimassaolevat sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tulityökortit. Kuvanlukutaidosta sinulle on hyötyä. Jos et vielä hallitse sitä, olethan halukas oppimaan tuon taidon?   

 

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää viimeistään 27.8.2019 täyttämällä sähköinen hakemus. Lisätietoa tehtävästä saat sähkömestari Janne Heinoselta p. 0504340178. Hänet tavoitat parhaiten to 15.8. 10 - 12.00 ja to 22.8. 12 - 14.00 sekä sähköpostitse janne.heinonen@helen.fi.  

 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!