(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-automaatioasentaja
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Haemme Wipakille Nastolaan kunnossapidon vahvistukseksi

SÄHKÖ-AUTOMAATIOASENTAJAA

Tehtävässäsi tulet toimimaan osana tehtaan kunnossapitotiimiä. Tehtävään haettavan henkilön työtehtäviin kuuluu pääasiassa teollisuuden kunnossapidon sähkö- ja automaatiotöitä, mutta myös mekaanisia töitä. Vastaat tehtaan laitteiden toiminnasta yhteistyössä muun kunnossapitohenkilöstön kanssa. Työsuhde on vakituinen ja edellyttää valmiutta vuorotöihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet työtä pelkäämätön ja aktiivinen tiimipeluri, joka pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kokemusta logiikkojen ohjelmoinnista ja vikatilanteiden ratkaisemisesta, kone- ja laiteasennuksista sekä kiinteistöjen sähkötöistä. Omaat hyvät tietotekniset valmiudet ja olet motivoitunut kehittämään itseäsi työympäristön muuttuvien tarpeiden mukaan, etkä pelkää vaihtelevia työtehtäviä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen työn sekä dynaamisen ja aktiivisen toimintaympäristön pakkausliiketoiminnan ytimessä. Tehtävässä pääset käyttämään laajasti ammattitaitoasi ja olla mukana kehittämässä kunnossapidon organisaatiota.

Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi cv:n kera 17.3.2019 mennessä osoitteeseen careers@wipak.com. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköinsinööri Mika Rinne sähköpostitse mika.rinne@wipak.com tai puhelimitse 020 510 3226.