(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/automaatioasentaja
Kuusamon Juusto

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Tiedämme, että hyvää ei synny helpolla, vaan periksiantamattomalla asenteella.

Sanovat, että olemme katajainen kansa. Allekirjoitamme sanonnan täällä Suomen pohjoisimmassa juustolassa. Kukaan, joka arvostaa helppoa elämää, ei perustaisi juustolaa Kuusamoon. Mutta jos elämässä kaikki olisi helppoa, mielestämme siitä häviäisi suola. Me Kuusamon Juustolla kunnioitamme juuriamme ja pohjoista ulottuvuutta. Juustomme syntyvät pohjoisen perhetilojen vastalypsetystä maidosta ja kypsyvät koskien pauhatessa ja könkäiden hurmatessa vierailijoita läheltä ja kaukaa.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Kuusamoon

SÄHKÖ-/AUTOMAATIOASENTAJAA

varmistamaan kunnossapitotiimimme kanssa tuotannon tehokkaan ja häiriöttömän käytön. Työssäsi pääset tekemään monipuolisia kunnossapitoon, huoltoon ja uusien laitteiden asennuksiin liittyviä tehtäviä elintarviketuotantolaitoksessa. Työ on monipuolista, tilanteet päivittäin vaihtelevia ja käytännön ongelmanratkaisukykyä vaativia. Kyseessä on 2-vuorotyö. 

Toivomme sinulta:

  • Sähkö-/automaatioasentajan koulutusta
  • Osaamista ja kiinnostusta automaatiojärjestelmiin sekä logiikoihin
  • Voimassa olevaa työturvallisuus- sekä sähkötyöturvallisuuskorttia
  • Oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn
  • Joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja
  • Kykyä hahmottaa ja oppia uusia asioita ja kokonaisuuksia nopeasti

Arvostamme kokemusta teollisuuden sähköasennuksista, kunnossapidosta ja ennakkohuolloista. Kyky ja halu tarttua tarvittaessa myös mekaanisen kunnossapidon tehtäviin auttavat menestymään tehtävässä. Työ tapahtuu elintarviketuotantolaitoksessa, joten hygieniapassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työn kilpailukykyisellä palkalla
  • Mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät turvallisessa ympäristössä
  • Mukavat työkaverit

 

Innostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään 18.01.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@kuusamonjuusto.fi.

 

Haluatko kysyä lisää? Lisätietoja meistä ja tulevaisuuden tehtävistäsi Kuusamon Juustolla antaa käyttöpäällikkö Tapani Rontti 4.1. ja 11.1., p. 040 543 5467 / tapani.rontti@kuusamonjuusto.fi