(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-automaatioasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme nyt sähkö-/automaatioasentajaa teollisuuteen. Asiakkaamme tarjoaa kunnossapitopalveluita eri teollisuuden yrityksille. Tehtävässä toimit vianhaku-, korjaus- ja ennakkohuoltotehtävissä. 

Etsimällämme hakijalla on kokemusta sähkö-/automaatiotehtävistä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Odotamme hakijalta reippautta, paineensietokykyä sekä hyvää asennetta työhön. Luonteeltasi olet avoin ja tulet toimeen ihmisten kanssa. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan vuokrasuhteena, minkä jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme. Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi pikimmiten. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi