(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/automaatioasentaja
Roal Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Haemme tehtaallemme Rajamäelle kunnossapitoon

SÄHKÖ-/AUTOMAATIOASENTAJAA

Tuotantolaitoksen laajennuksen myötä haemme joukkoomme osaavaa ja reipasta tekijää vakituiseen työsuhteeseen. Kunnossapitoasentajien keskeisiin tehtäviin kuuluvat sähkö- ja automaatioasennukset, instrumentointi, korjaus-, ennakkohuolto- ja kunnonvalvontatyöt sekä määräaikaistarkastukset. Työllään he varmistavat prosessilaitteistomme häiriöttömän käytön. Työ on pääsääntöisesti arkisin tapahtuvaa päivätyötä.

Toivomme hakijalta soveltuvaa teknistä koulutusta ja aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuuden kunnossapitotehtävistä. Työtehtävä käsittää monipuoliset kehittymismahdollisuudet sähkövoiman, instrumentointitekniikan ja automaation parissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää teollisuusautomaation hallintaa, ongelmanratkaisukykyä ja sähkökaavioiden lukutaitoa. Positiivinen asenne, oma-aloitteisuus ja järjestelmällisyys ovat etuja. Yrityksessämme on käytössä SAP -kunnossapitojärjestelmä.

Tarjoamme itsenäistä ja haasteellista työtä kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä mukavien ihmisten parissa. Työturvallisuus on meillä ykkösasia.

Lisätietoja antavat arkisin klo 8-16 kunnossapitoinsinööri Mikko Pääjoki, puh. +358 50 454 3336 sekä kunnossapitopäällikkö Timo Räsänen, puh. +358 46 851 6052.