(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/automaatioasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2018

Haemme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää SÄHKÖ-/AUTOMAATIOASENTAJAA Lahteen.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työtehtäviisi  kuuluu sähköurakointiin liittyvät asennustyöt, sekä kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä sähkö-/automaatioasennuksien ylläpito-, vikakorjaus- ja huoltotöitä. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7–15.30 välillä.


Edellytämme sähkö -tai automaatioasentajan perustutkintoa ja vankkaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä joustavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy osaamista kiinteistöjen automaatiojärjestelmistä ja sähköurakointikokemusta. Katsomme eduksi CADS- ohjelmiston aiemman käyttökokemuksen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, sekä ajokorttia.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen, sekä työtehtävän, jossa on paljon mahdollisuuksia edetä uralla eteepäin. Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 8.4.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä: Mikko Heikkinen, puh. 050 3442 258, mikko.heikkinen@iss.fi


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -