Sähkö-/automaatioasentaja (Valkeakoski)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

SÄHKÖ-/AUTOMAATIOASENTAJAA 

Valkeakoskelle!


Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän tehtaan kunnossapidossa. Tulet työskentelemään tehtaassa tuotantokoneiden kunnossapitotehtävissä. Työnkuvasi muodostuu vikojen selvittelystä, sähkötöistä ja uusien laitteiden asentamisesta.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on sähkö- tai automaatiotekniikan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto sekä muutaman vuoden kokemus teollisuuden sähkö- ja automaatiolaitteiden kunnossapidosta. Lisäksi edellytämme sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia.

Eduksesi ovat hyvät vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteinen, joustava ja itsenäinen työskentelytapa. Myös erilaiset ongelmanratkaisut ovat sinulle mieluisia haasteita.

Työpaikka sijaitsee Valkeakoskella ja työtä tehdään kokoaikaisesti kahdessa vuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi jo tänään alla olevan linkin kautta! Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=689

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäki, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414003
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Mansikkamäki (minna.mansikkamaki (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4505
  • Sijainti: Akaa, Pirkanmaa