(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/automaatioasentaja (Valkeakoski)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Etsimme asiakkaallemme Valkeakoskelle

SÄHKÖ-/AUTOMAATIOASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen!

Toimit tehtaassa koneiden kunnossapitotehtävissä. Työhön sisältyy esimerkiksi vikojen selvittelyä, sähkötöitä ja uusien laitteiden asentamista.

Sinulla on sähkö- tai automaatioalan perustutkinto tai ammattitutkinto sekä muutaman vuoden kokemus teollisuuden sähkö- ja automaatiolaitteiden kunnossapidosta. Sähkötyöturvallisuuskortti ja työturvallisuuskortti edellytetään koulutuksen ja kokemuksen lisäksi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti Valkeakoskella, mutta toivomme joustavuutta, sillä työkohde voi vaihtua myös muualle Pirkanmaan alueella. Työ on 1-2 vuorotyötä, työaikaan liittyen annamme tarkennuksia puhelimitse ja haastattelussa. Palkkaus on sopimuksen mukainen. 

Työsuhde alkaa vakituisena työsuhteena, pikaisellakin aikataululla. Lähetä siis hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta tai soita itsesi suoraan tapaamiseen! Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Myös vuokratyösuhteesta (esim. 4 kk) on mahdollista sopia, mikäli se sopii paremmin omaan elämäntilanteeseesi. 

Hakulomake:  https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=287 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.