(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-automaatioasentaja teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme ahkeraa sähkö-automaatioasentajaa teollisuuteen kunnossapitotehtäviin. Toivomme, että sinulla on tarvittaessa valmius tehdä myös manuaalisia asennuksia.

Työnkuvaus

Työ sisältää erilaisia työtehtäviä, kuten vianhakua, korjauksia, huoltoja ja asennuksia tuotantokoneille eri teollisuuden alojen tuotantolaitoksissa. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

Hakijalta toivomme alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähkö- sekä automaatioasennuksista.  Ennen kaikkea työssä tarvitset kuitenkin halua oppia työtehtävät käytännössä, innostusta ja motivaatiota hoitaa homma kunnialla kotiin. Asiakkaamme arvostaa työntekijöissään vastuuntuntoisuutta ja rehellisyyttä. Sinulta tulisi löytyä myös silmää kunnossapidon ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun. Työssä tarvitset sekä voimassa olevan sähkötyöturvakortin että työturvallisuukortin. Hygieniapassi katsotaan eduksesi. Toivomme sinulta myös valmiutta kaksivuorotyöhön.

Tarjoamme

Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi alasi ammattilaiseksi ja laajentaa osaamistasi. Osaava ja kehittymään halukas asentaja saa luonnollisesti motivoivan korvauksen työstään. Asiakasyrityksessämme on reilu ja kannustava työporukka. He pyrkivät ylläpitämään viihtyisää työilmapiiriä ja järjestävätkin esimerkiksi useita yhteisiä virkistystapahtumia vuoden aikana.

Työntekijänämme saat lisäksi kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen asiakasyrityksemme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Heinille numeroon 0440 60 4002 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, mekaniikka-asentaja, asentaja, kunnossapito