(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/automaatioasentaja teollisuuteen
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Kokkola

Haemme innokasta uutta työcaveria asiakaskohteisiimme Kokkolan teollisuusalueelle. Tulet työskentelemään osana huipputiimiä asiakkaan tehtaan tuotantolaitteiden koneautomaatioon ja kiinteistöihin liittyvissä muutos- ja lisäystöissä. Vaihteleviin työtehtäviisi kuuluvat myös korjaukset ja ennakkohuollon tehtävät.

Tarjoamme sinulle osaavan ja työpanostasi arvostavan tiimin tuen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut ja laadukkaat, nykyaikaiset työvälineet takaamaan turvallista ja laadukasta työnjälkeä.

Menestyminen tehtävässä edellyttää automaatioasentajan tai sähköasentajan koulutusta, eduksi on kokemus teollisuuden kunnossapidosta ja automaatiojärjestelmistä.

Luonteeltasi olet avoin, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisukykyä. Otat työturvallisuuden huomioon kaikessa tekemisessäsi. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Jarno Ahvenlampi p. 040 711 0296. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell, p. 050- 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi

Hae tehtävään 20.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.