(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/automaatioasentaja teollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Oletko kiinnostunut teknisestä työstä automaation parissa? Haluatko kehittyä alan ammattilaiseksi työtä tekemällä tulevaisuuden työpaikkaan? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Haemme nyt aloittelevia sähkö-/automaatioasentajia työskentelemään automaation pariin. Voit myös olla pitkän uran tehnyt konkari, sillä työtehtäviä voi räätälöidä osaamistason mukaan haastavammiksi. Työpäivän aikana pidät huolta automaatiolaitteiden toiminnasta, valvot prosessia ja suoritat pieniä huoltotoimenpiteitä.

Työskentelet suomeksi, mutta perustason englannin osaaminen on eduksi tehtävässä. Edellytämme myös hyvää fyysistä kuntoa, sillä työpäivän aikana pääset liikkumaan runsaasti. Työtä tehdään kolmivuorossa, Sipoon ja Keravan rajalla sijaitsevassa modernissa automatisoidussa tuotantolaitoksessa. Töihin on mahdollista kulkea lähiseuduilta myös julkista liikennettä hyödyntäen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa:

  • Hyvän työporukan
  • Mahdollisuuden aloittaa työt jo viikon tai kahden päästä tai vaihtoehtoisesti myöhemmin keväällä
  • Vakituisen työsuhteen
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Kattavat henkilöstö-, sekä liikuntaedut

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän rohkeasti hakemuksen, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tai jos jokin mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä Kim Toivoseen, minut tavoitat joko sähköpostilla kim.toivonen@barona.fi tai puh. 050 594 2521.