(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/automaatioasentaja teollisuuteen (Nokia)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen teollisuuden ja kiinteistöjen sähkö- ja automaatiotekniikan kokonaispalveluja eri toimialoille tarjoava yritys. Sen toimialaan kuuluvat mm. suunnittelu, asennus, urakointi, kunnossapito, konsultointi ja erilaiset projektit. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaalla ja eteläisessä Suomessa noin 200 km etäisyydellä Tampereelta.

Työ alkaa pikaisella aikataululla sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde, joka alkaa vuokratyösuhteena ja jatkuu asiakasyrityksen omilla kirjoilla. Osaavan ja kokeneen tekijän kohdalla saattaa tulla kysymykseen myös suorarekrytointi.

Edellytämme sinulta sähkö-/automaatioalan koulutusta ja muutaman vuoden aikaisempaa teollisuuden sähkö-/automaatiourakoinnista ja/tai -kunnossapidosta. Työkokemuksesi voi olla myös kiinteistösähköpuolelta hankittua. Arvostamme kykyäsi itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi toivomme sinulta reippautta, oma-aloitteisuutta sekä sitoutuneisuutta kyseisiin työtehtävään. Työnjohtokokemus luetaan eduksesi.
Tehtävässä tarvitaan työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja hätäensiapukortit.

Asiakasyrityksemme tarjoaa urakoinnista kiinnostuneelle ja ongelmanratkaisutaitoiselle mielenkiintoisen työn monipuolisissa sähkö-/automaatioalan urakointi-, kunnossapito- ja huoltotehtävissä, jossa jokainen päivä on erilainen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä pikaisesti hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.