(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- /automaatioasentaja teollisuuskohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020
Oletko vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka tarttuu toimeen ja työskentelee sujuvasti myös itsenäisesti? Haemme tekijää sähköautomaatioasentajan tehtäviin Lapualle. Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluvat teollisuuden kunnossapito-, asennus-, korjaus-, huolto-, sekä käyttöönottotehtävät asiakkaidemme teollisuuslaitoksilla. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tarjoamme sinulle:
  • itsenäisen roolin sekä ammattitaitoisen tiimin tuen
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • joustavan työympäristön

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköautomaation tai vastaavan alan tutkinto taskustasi ja kokemusta teollisuussähköasennuksista sekä sähkö- ja automaatiokorjaustöistä. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, mutta työskentelet mielelläsi myös tiimeissä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisukykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitopäällikkö Erkko Eklund, p. 040 580 5059. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.  

Hae tehtävää 22.11.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.