(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/automaatioasentaja, teollisuus (Pk-seutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme nyt asentajaa teollisuuden sähkö- ja kokoonpanotehtäviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on pitkäaikainen työ arvostetussa kotimaisessa yrityksessä.

Työnkuva koostuu modernien koneiden ja sähkökeskuksien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä. Tarvittaessa teet myös kisko- ja metallitöitä sähköistäessäsi keskuksia ja koneita.

Tarjoamme sinulle tarkkuutta ja ammattitaitoa vaativan työn kilpailukykyisellä palkkauksella. Tehtävässä pääset kehittämään tietotaitoasi ja asiantuntemustasi sähkötekniikan parissa. Voit olla taustaltasi teollisuuden sähköautomaation osaaja tai sähköasentajana kokemustasi kerryttänyt, kunhan omaat reippaan asenteen ja olet halukas oppimaan uutta.

Edellytämme hakijoilta:
- sähkö- tai automaatioalan koulutusta
- kokemusta sähköasentajan töistä (rakennusala tai teollisuus)
- voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
- sujuvaa suomen kielen taitoa

Oman auton käyttömahdollisuus on hakijalle etu, mutta ei pakollista. Aikaisempi työkokemus sähkökeskusten parista sekä voimassaolevat EA1/2 ja tulityökortti lasketaan hakijalle eduksi.

Työ on pääosin arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään klo 07:00-15:30 välisenä aikana. Jos haluat ja olet tarpeeksi ammattitaitoinen, tehtävässä on mahdollista päästä tekemään myös viikonlopputöitä.

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Sähkö-/automaatioasentaja, teollisuus". Kysy rohkeasti lisätietoja Mikael Karlssonilta arkisin klo 09:00 - 15:00 välisenä aikana, puh. 050 411 0252.