(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/automaatioasentaja, laitehuolto (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Haluaisitko olla osa tunnetun ja menestyvän KEMPPI tuotemerkin huoltoketjua?

Konepalvelu Osa Oy on 2007 perustettu turkulainen teollisuutta palveleva teknisten tuotteiden myyntiin ja huoltopalveluihin sekä laitevuokratoimintaan keskittynyt yritys. Yrityksemme on keskittynyt hitsaavan teollisuuden kokonaistoimittajana myös huoltotoimintaan. Asiakkaitamme ovat mm. telakka ja sen alihankkijat, rakennus- ja metalliteollisuus, sekä korjaamot. Toimipisteemme sijaitsevat Turun Orikedolla sekä Vantaalla Ainontiellä. Katso lisää www.osa.fi.

Haemme nyt reipasta toimeen tarttuvaa sähkö-/automaatioasentajaa vahvistamaan Turun tiimiämme erilaisten sähkökoneiden, pääasiassa HITSAUSKONEIDEN ja hitsaamiseen liittyvien laitteiden huoltoon, korjaukseen ja tarkastukseen. Työ voi olla ajoittain myös asiakkaan luona tapahtuvaa sekä eri huoltopisteissä työskentelyä, joten henkilöltä odotetaan itsenäiseen työskentelyyn sopivaa asennetta. Työaika on arkisin klo 8-16.

Odotamme sinulta sähkö-/automaatioasentaja koulutusta ja toivomme, että sinulla on jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin tarkka ja järjestelmällinen työote sekä oma-aloitteisuus. Pidät vastuusta ja sinulla on halu kehittyä työssäsi. Olet kiinnostunut elektroniikasta ja sinulla on teknistä ymmärrystä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, englannin kielen taito on eduksi.

Sinut perehdytetään tehtävään, tuotevalikoimaan ja yrityksemme toimintamalleihin. Tarjoamme vakituisen työpaikan positiivisessa työympäristössä. Saat mielenkiintoisen tehtävän laitteiden huollon, korjauksen ja testauksen parissa.

Kyseessä on suorarekrytointi ja hakua hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselta, p. 050 411 0740. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.