(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- / Automaatioasentaja Haminan Energia Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
  Haminan Energia Oy on Haminan kaupungin omistama monipuolinen ja nykyaikainen energiayhtiö. Olemme uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä ja panostamme erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen. Liikevaihtomme on noin 30 M€, ja tuotamme palveluja 40 ammattilaisen voimin. Haettava sähkö- / automaatioasentaja  toimii LNG-terminaalin käyttö- ja kunnossapitotehtävissä sekä uuden käyttö-ja kunnossapitoyksikön työnjohtajan varamiehenä.

Etsimme asiakkaallemme Haminan Energia Oy:lle Sähkö- / Automaatioasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Haku päättyy 10.3. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti!
 
Jos omaat taustaa prosessiteollisuudesta, tunnet energiatoimialaa, osaat työskennellä myös englannin kielellä ja olet mielelläsi kehittämässä uutta liiketoimintaa tai prosesseja, olet kenties etsimämme henkilö.
 
Sähkö- / Automaatioasentajan tehtävässä pääset työskentelemään uuden käyttö- ja kunnossapito - liiketoiminnan parissa, sekä kehittämään sen prosesseja ja toimintaa. Pääset myös rakentamaan ja kehittämään kunnossapitojärjestelmää.
 
Toivomme hakijoilta työkokemusta vastaavanlaisista sähkö- / automaatioasentajan tehtävistä. Taustaltasi voit olla esimerkiksi prosessi-, paperi- tai kemianteollisuuden taustan omaava hakija.
 
Etsimme itseohjautuvaa, järjestelmällistä ja määrätietoista henkilöä, jolle turvallisuusajattelu ja toiminnan jatkuva kehittäminen ovat ominaista. Lisäksi paineensietokyky on avuksi tehtävässä menestymisen näkökulmasta.
 
Tehtävässä pääset työskentelemään kovassa kasvussa olevassa yrityksessä ammattitaitoisessa ja avoimessa työyhteisössä. Saat mahdollisuuden näyttää osaamistasi monipuolisessa tehtävässä sekä kasvaa ja kehittyä urallasi. Lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja Adeccolta antaa Senior HR Consultant Pietari Salmi, p. 040 820 4007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Hakuaika päättyy 10.3. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti!

Asiakkaan tehtävänimike:  Sähkö- ja automaatioasentaja


Sijainti:  HAMINA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pietari Salmi


Toimipaikka:  Kotka