(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/automaatioasentaja, 3 paikkaa (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Asiakasyrityksemme JIS-Automation Oy on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa automaatiokeskuksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jis-automation.fi/

JIS-Automation Oy:n toiminnan kasvaessa edelleen, haemme yritykseen seuraavia huipputyyppejä - oletko se sinä?

Etsimme nyt JIS-Automation Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen kolmea motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä tiimiään. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työnkuva koostuu rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Tehtävässä työskennellään Tampereella ja sen lähialueilla. Työ on valtaosin arkisin tehtävää päivätyötä, työaikojen kuitenkin ollessa työskentelykohteista riippuen joustavia.

Edellytämme hakijalta:

- Sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
- Korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
- Ahkeraa asennetta ja hyvää oppimiskykyä

Tarjoamme hakijalle:

- Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
- Kiinnostavan ja pitkäaikaisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
- Etenemismahdollisuuden huippuorganisaatiossa
- Kilpailukykyisen palkan

Omasta autosta ja B-ajokortista on töihin kulkemisen kannalta hakijalle etua.

Katso työntekijöiden kokemuksia JIS-Automationista: http://tyontekija.kokemuksia.fi/jis-automation/tyontekijoiden-kokemuksia-jis-automationista

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse Juho Siikaluomalle 26.2.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.