(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/automaatioasentaja, 2 paikkaa (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Etsimme sähkö- ja data-asennusalalla toimivalle asiakkaallemme sähkö-/automaatioasentajia vakituisiin työsuhteisiin.

Työtehtävät ovat monipuolisia sähkö- ja automaatioasennuksista tietoliikenneasennuksiin erilaisissa kohteissa, kuten myymälöissä, liiketiloissa ja julkisissa rakennuksissa. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköistysalan koulutusta, jonkin verran aikaisempaa työkokemusta sähköistysalalta sekä voimassa olevia sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortteja. Toivomme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta, luotettavuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä aitoa kiinnostusta kehittyä sähköistysalan ammattilaiseksi. Odotamme sinulta kiinnostusta monipuolisiin asennustehtäviin. Sinulla on b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Tarjoamme vakaan työn hyvämaineisessa yrityksessä. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään monipuolisten asennustehtävien parissa. Perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin.

Työsuhde alkaa neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi siirryt asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta puh. 050 411 0271.