(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- / automaatioalan kunnossapitoasentaja Lohjan alueelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Haemme asiakkaallemme Elcoline Oy:lle Lohjan alueelle itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähkö-/ automaatioalan kunnossapitoasentajaa.

Työ sisältää telematiikkajärjestelmien huolto- ja kunnossapitotehtäviä Lohja – Muurla -välillä. Edellytämme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta ja voimassa olevaa työturvallisuus ja tulityökorttia. Tieturva 1 katsotaan eduksi.

Toivomme hakijoilta myös:

-aikaisempaa kokemusta varallaolo- ja / tai päivystysluontoisesta työskentelystä
-n. 10 vuoden työkokemusta sähkö, automaatio- ja / tai kunnossapitotyöstä
-hyvää ongelmanratkaisutaitoa  
-aiempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä ja tietokoneella työskentelystä

Tarjoamme pitkäaikaisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Työsuhde ja työhön perehdytys alkaa vuokratyönä, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä Elcoline Oy:n palvelukseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2019.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää oheisen linkin kautta tai lähettämällä hakemus osoitteeseen: tii.moltsi@rtkpalvelu.fi

Lisätietoja: Rekrytointivastaava Jasmin Ekroos, jasmin.ekroos@rtkpalvelu.fi, 044 412 4539

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.