(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- / automaatioalan kunnossapitoasentaja Lohjan alueelle (Haku päättynyt)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Haemme asiakkaallemme Elcoline Oy:lle Lohjan alueelle itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähkö-/ automaatioalan kunnossapitoasentajaa.

Lokakuussa 2018 valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon pokannut Elcoline Group sai marraskuun alussa tunnustusta myös arvostetun Kultainen Kuokka -palkinnon muodossa. Kiertopalkinto myönnetään puolivuosittain sellaiselle Kasvuryhmä-yhteisön jäsenelle, joka erottuu ryhmässä positiivisesti ja jolla on kyky luvata törkeästi.

Elcolinen törkeä lupaus on tarjota erinomaisia teknisiä kunnossapitopalveluita teollisuusyrityksille ja saavuttaa 100 miljoonan euron liikevaihto vuoteen 2023 mennessä. Visiona on myös kasvaa yritykseksi, jolla on alan sitoutuneimmat työntekijät ja tyytyväisimmät asiakkaat.

Työ sisältää telematiikkajärjestelmien huolto- ja kunnossapitotehtäviä Lohja – Muurla -välillä. Edellytämme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta ja voimassa olevaa työturvallisuus ja tulityökorttia. Tieturva 1 katsotaan eduksi.

Toivomme hakijoilta myös:

-aikaisempaa kokemusta varallaolo- ja / tai päivystysluontoisesta työskentelystä
-n. 10 vuoden työkokemusta sähkö, automaatio- ja / tai kunnossapitotyöstä
-hyvää ongelmanratkaisutaitoa  
-aiempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä ja tietokoneella työskentelystä

Tarjoamme pitkäaikaisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Työsuhde ja työhön perehdytys alkaa vuokratyönä, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä Elcoline Oy:n palvelukseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2019.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja: Rekrytointivastaava Jasmin Ekroos, jasmin.ekroos@rtkpalvelu.fi, 044 412 4539

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.