Sähkö-/automaatio projektipäällikkö
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Omaatko asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen? Ammattitaitoinen sähkö-automaatiotiimimme etsii tiiminvetäjää/projektipäällikköä Kuopioon!

Tehtävänäsi on toimia projektipäällikön tehtävissä ja sähkö-automaatiosuunnittelutiimin esimiehenä, vastaten sekä tiimin osaamisen, että toiminnan kehittämisestä. Luot suunnittelijoille edellytykset hankkeiden laadukkaaseen läpivientiin resurssoimalla projektit sekä tuet tiimiä ja asiakasta uusien investointihankkeiden, kunnossapidon sekä tuotannon kehittämiseksi. 

Tässä tehtävässä sinulla on vapaus suunnitella oma työsi ja nykyaikaiset työvälineet mahdollistavat myös etätyöskentelyn. Tarjoamme itsenäisen sekä vastuullisen tehtävän osana asiantuntevaa ja rentoa työyhteisöä. Kohteet vaihtelevat ja jokainen tiiminvetäjä/projektipäällikkö pääsee itse vaikuttamaan tehtäviinsä erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Tiimi tukee ja auttaa kuitenkin aina tarvittaessa. Meillä toimit osana kansainvälistä Caverionia ja käytössäsi ovatkin monipuoliset henkilöstöedut, kuten mm. liikunta- ja kulttuurietu, sekä oma työterveyspalvelu. Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus ja usean vuoden kokemus teollisuuden sähkö-automaatioprojekteista. Omaat ratkaisukeskeisen sekä myynnillisen työotteen ja omaat kokemusta työnjohtotehtävistä. Hyvänä yhteistyön rakentajana saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Arvostamme halua kehittyä ja oppia uutta sekä sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa. Caverionilla turvallisuusasioiden hallinta on luonnollinen osa ammattitaitoasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Janne Ryhänen p. 040 714 9491, janne.ryhanen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-asiantuntija Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse: palvelukeskus.caverion@eezy.fi #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 25.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot