(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/Automaatio-/Elektroniikka-asentajia
HY-Tech Comp Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019
HY-Tech Comp Oy
Lohjalle vuonna 1989 perustetun HY-Tech Comp Oy:n (ent. Hyrles) periaatteena on aina ollut reagoida joustavasti asiakkaiden tarpeisiin. Toimintaamme on ajanut halu kehittyä uusien haasteiden ratkaisijaksi. Olemme vaativiin kokonaisuuksiin erikoistunut sopimusvalmistaja. Toimimme kahdesta tuotantolaitoksesta käsin, joista toinen sijaitsee Lohjalla (Suomi) ja toinen Lagedissa (Viro). Olemme sopeutumiskykyinen toimija, ja sekä palveluntarjontamme että toimintamme mukautuu helposti kysyntää vastaavaksi. www.hytechcomp.fi
Toimenkuva
Haemme HY-Tech Compin Lohjan tuotantolaitokselle neljää

SÄHKÖ-/AUTOMAATIO-/ELEKTRONIIKKA-ASENTAJAA

Tehtävä on arviolta 1,5 vuotta kestävä projektikokonaisuus, jossa valmistetaan korkealuokkaisia sähkömekaanisia tuotteita. Projekti alkaa helmikuussa 2020 sisältäen kaksi viikon mittaista koulutusjaksoa. Työ on lähtökohtaisesti päivätyötä arkisin, mutta odotamme että voit tarvittaessa työskennellä myös kahdessa vuorossa.
Odotamme sinulta
Etsimme tehtävään alan osaajia (elektroniikka-, automaatio- tai sähköasentajia). Tuotteiden korkeiden laatuvaatimusten myötä on erittäin tärkeätä, että ymmärrät ja kykenet tarkasti noudattamaan annettuja ohjeita kuten kuvamateriaaleja, asennusohjeita ja muita määräyksiä. Vastaat omalta osaltasi, että valmistamasi tuotteet vastaavat niille annetut laatukriteerit. Työtehtävät ovat varsin toistuvia, joten pitkäjänteisyys on osaltaan myös tie menestykseen. Odotamme sinulta lisäksi sitoutumista projektiin koko sen keston ajaksi.
Koulutus ja työkokemus
Alalle soveltuva koulutus (esim. sähkö-/automaatioasentaja, elektroniikka-asentaja) tai työtehtävien kautta hankittu osaaminen.
Muut tiedot
Tarjoamme Sinulle oivallisen mahdollisuuden päästä tekemään hi-tech tuotteita nykyaikaisin menetelmin, arvostetun sopimusvalmistajan palveluksessa. HY-Tech Comp arvostaa työntekijöissään sitoutuneisuutta, korkeaa työmoraalia ja hyviä tiimityöskentely-taitoja. Vastavuoroisesti tarjoamme Sinulle tilaisuuden päästä valmistamaan korkealaatuisia tuotteita sekä mahdollisuuden edetä vaativampiin asennus-/testaustehtäviin vakavaraisessa yhtiössä.

Huomioimme kaikki kriteerit täyttävät alan osaajat, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Voit olla myös opintojesi loppusuoralla oleva alan hakija. Tartu tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta, mahdollisimman pian. Huolellisesti täytetty hakuprofiili nopeuttaa hakusi käsittelyä. Liitä mukaan myös ansioluettelosi.
Kesto
Arviolta 1,5 vuotta kestävä projekti
Lisätietoja
Minna Peltomaa, minna.peltomaa@vmp.fi, 040 307 5404 (ark. klo 8-11)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.01.2020 mennessä.