(Poistunut julkaisusta)

Sahatyöntekijöitä Kittilään
Sol Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018
Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme asiakkaallemme Kittilään reippaalla työasenteella varustettuja sahatyöntekijöitä erilaisiin sahan työtehtäviin. Edellytämme työhakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, reipasta ja oma-aloitteista asennetta, tunnollisuutta sekä aloitekykyä. Osaathan myös tehdä työsi turvallisesti, työturvallisuuskortistakaan ei ole ole haittaa ja tulityökorttikin on plussaa. Työtä tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa, kiireaikoja vuoroja lisätään kahteen.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen pikaisesti! Lisätietoja tehtävästä antaa myyntineuvottelija Anna Paloniemi puh: 040-513 45 18 arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.