(Poistunut julkaisusta)

Sahatyöntekijä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme Kiihtelysvaaraan sahatyöntekijöitä. Työtehtäviisi kuuluvat erityisesti rimoitustyöskentely ja osittain myös paketointi. Trukkiosaamista tai pyöräkoneenkuljettamisesta kokemusta omaavalla henkilöllä voidaan tarkastella mahdollisuutta tehdä trukkikuljettajan tehtäviä. Työaika sijoittuu arkipäiville joko aamu- tai iltavuoroon. Pääasiassa töitä tehdään kuitenkin aamuvuorossa. Työvuorot sovitaan viikkokohtaisesti, jopa muutama viikko eteenpäin. Ensimmäisiä työvuoroja on tarjolla viikosta 33 eteenpäin. Haemme työntekijää, kenellä on kiinnostusta työskennellä pitkäaikaisesti hyvässä työympäristössä ja -porukassa. Työmahdollisuuksia on arvioidun määräajan jälkeen vähintään satunnaisina keikkoina.
Odotamme sinulta
Toivomme sinulta erityistä reippautta, sillä työ on fyysisesti rankkaa ja vaatii tehokasta työtahtia. Työtehtävät ovat nopeasti opittavissa ja eivät vaadi aikaisempaa työkokemusta. Mikäli asut Kiihtelysvaaran ulkopuolella niin toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta työpaikkamatkojen vuoksi.
Muut tiedot
Haastattelemme hakijoita mahdollisimman pian hakuajan kuluessa. Tartu oivaan tilaisuuteen kartoittaa itsellesi hyvää työkokemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9.00-16.00 Aatu Savolainen 050 505 8700, aatu.savolainen@vmp.fi
Kesto
Arviolta vuoden 2019 loppuun
Lisätietoja
Aatu Savolainen, aatu.savolainen@vmp.fi, 050 505 8700
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.08.2019 mennessä.