(Poistunut julkaisusta)

Sahatyöntekijä määräaikaiseen työsuhteeseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakasyrityksellemme sahatyöntekijää kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen Etelä-Kymenlaakson alueelle. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuu alustavasti maaliskuun loppuun. Tehtävä on kaksivuorotyötä.

Toivomme sinulta:
  Sinulla tulisi olla mielellään hieman kokemusta saha-alalta. Emme vaadi alan koulutusta tai mittavaa työuraa alan tehtävissä, vaan voit hyvin olla urasi alussa oleva ehdokas. Työkokemuksesta ja koulutuksesta on kuitenkin etua tätä tehtävää hakiessa. Haemme reipasta, oma-aloitteista, sopeutumiskykyistä ja motivoitunutta henkilöä, joka on halukas näyttämään osaamistaan asiakasyrityksessämme tulevaisuutta ajatellen.

Tehtäviisi kuuluu:
  Vastuualueisiisi sahatyöntekijän tehtävissä kuuluu monipuolisesti erilaisia saha-alan tehtäviä esimerkiksi kirjaajan, sitojan ja annostelijan työnkuvien puitteissa.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän vakaassa ja mielenkiintoisessa työympäristössä. Tehtävään sinut perehdyttää ammattitaitoinen henkilöstö. Työssä saat mahdollisuuden näyttää omaa osaamistasi ja kerryttää kokemusta tulevaisuutta ajatellen.

Lisätietoja tehtäväsätä Adeccolta antaa HR Consultant Pietari Salmi, p. 040 820 4007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Jätä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Hakuaika päättyy 18.02.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Pietari Salmi .

Asiakkaan tehtävänimike:  Sahatyöntekijä


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Pietari Salmi


Toimipaikka:  Kotka