(Poistunut julkaisusta)

Sahateollisuuden oppisopimuskoulutus
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Haemme nyt tulevaisuuden sahateollisuuden ammattilaisia noin kaksi vuotta kestävään oppisopimuskoulutukseen Kaukaan sahallemme Lappeenrantaan. Koulutus käynnistyy keväällä 2020.

Lue lisää ohjelmasta www.upm.fi/oppisopimus

UPM Timber valmistaa mänty- ja kuusisahatavaraa rakennus-, huonekalu-, puusepän- ja pakkausteollisuuteen maailmanlaajuisesti. Käytämme sertifioitua raaka-ainetta pohjoismaisista metsistä sekä viimeisimpiä sahateollisuuden tekniikoita korkealaatuisen ja asiakasvaatimukset täyttävän sahatavaran tuottamiseksi. UPM Timberillä on Suomessa neljä sahaa, joista Kaukaan saha on suurin.

Terveiset oppisopimuskoulutuksesta valmistuneelta

”Opiskelijoiden kesken oli hyvä henki ja nopeasti pääsi mukaan työntekijöiden porukkaan. Oppisopimus antoi hyvät valmiudet työskennellä erilaisissa sahan tehtävissä.” Juha 2018 OPS-valmistunut

Mitä teet

Koulutuksessa kehityt sahateollisuuden moniosaajaksi ja saat mahdollisuuden työskennellä erilaisissa sahatuotannon prosessitehtävissä yhdellä Suomen suurimmalla sahalla Saimaan rannalla. Koulutus koostuu käytännön työssäoppimisesta ja lähiopetusjaksoista, ja sen aikana pääset suorittamaan puuteollisuuden ammattitutkinnon sahateollisuuden osaamisalalta. Oppimisen pääpaino on käytännön tuotannon tehtävissä ja työtehtävät vaihtelevat työpisteestä riippuen.

Tuotannon moniosaajan työ on vuorotyötä. Sitä tehdään niin valvomoissa kuin tehtaan eri osastoilla kiertäen ja tuotantoprosessista huolehtien.

Kuka olet

Olet täysi-ikäinen ja olet jo aiemmin suorittanut jonkin teknisen alan ammatillisen perustutkinnon tai olet esim. vapaa-ajan harrastuksiesi kautta omaksunut vastaavat tiedot ja taidot. Olet aktiivinen ja sinulla on halua oman ammattitaidon kehittämiseen. Oma-aloitteisuus, positiivinen asenne, vastuun ottaminen ja kyky tehdä päätöksiä vaihtuvissa tilanteissa ovat ominaisuuksia, joita työssä tarvitaan tiimityötaitojen lisäksi.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja arkisin antavat tuotantopäällikkö Ville Laitinen, ville.laitinen@upm.com, 040 518 5734 ja HR:n edustaja Hans Nyström, hans.nystron@upm.com, 040 705 6477.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 9.2.2020.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, 020 414 6600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.