(Poistunut julkaisusta)

Sahan johtaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt Sahan johtajaa UPM Timberin Porissa sijaitsevalle Seikun sahalle vakituiseen työsuhteeseen.

UPM Timber valmistaa mänty- ja kuusisahatavaraa rakennus-, huonekalu-, puusepän- ja pakkausteollisuuteen maailmanlaajuisesti. Käytämme sertifioitua raaka-ainetta pohjoismaisista metsistä sekä viimeisimpiä sahateollisuuden tekniikoita korkealaatuisen ja asiakasvaatimukset täyttävän sahatavaran tuottamiseksi. UPM Timberillä on Suomessa neljä sahaa, joiden yhteenlaskettu vuotuinen kapasiteetti on 1,5 M kuutiometriä havusahatavaraa, sekä laaja oma myyntiverkosto Euroopassa ja Aasiassa. UPM Timberin henkilöstömäärä on 410 ja pääkonttori sijaitsee Tampereella. Lisätietoa: www.upmtimber.fi.

UPM Seikun saha

Porissa sijaitseva UPM Seikun saha tuottaa kuusisahatavaraa pohjoismaisesta sertifioidusta raaka-aineesta, pääasiallisesti Länsi-Suomen metsistä. Sahan vuosittainen tuotantokapasiteetti on 390 000 m3. Yli kaksi kolmasosaa tuotannosta myydään ulkomaille. Seikun saha työllistää noin 80 puualan ammattilaista sekä välillisesti joukon muita toimijoita aina alihankkijoista korjuu- ja kuljetusyrittäjiin. Seikun sahaa on modernisoitu useaan otteeseen, mikä tarjoaa mainiot edellytykset yksikön toiminnan kehittämiseksi edelleen.

Mitä teet

Vastaat yksikön johtajana kokonaisvaltaisesti tuloksekkaasta ja jatkuvasti kehittyvästä toiminnasta yhtiön strategian mukaisesti. Tehtäviin kuuluu toiminnan suunnittelu, organisointi, kehittäminen ja sen käytännön johtaminen kustannustehokkaasti.

Organisaatiosi koostuu osaavista ammattilaisista, joiden valmentaminen ja kehittäminen on luontainen osa toimintatapaasi. Haluat aktiivisesti ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja mitä niiden tyydyttäminen tarkoittaa tuotannolle. Sahaliiketoiminnan tuotannon johtoryhmän jäsenenä tuot oman aktiivisen panoksesi strategiatyöhön ja liiketoimintatason kehittämiseen. UPM:n sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa työskentely kuuluu myös vastuullesi.

Kuka olet

Sinulla on yliopisto- tai AMK-tasoinen soveltuva tutkinto sekä erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Sinulla on hyvä kyky johtaa ihmisiä muutosjohtamisen keinoin ja innostaa positiiviseen työskentely- ja turvallisuuskulttuuriin. Talouden tunnuslukujen osaaminen ja matkustusvalmius ovat perusedellytyksiä yksikön johtajan tehtävässä onnistuaksesi.

Tarvitset kykyä kehittää teollista tuotantotoimintaa jatkuvan parantamisen tavoitteen mukaisesti sekä hyviä yhteistyötaitoja toimiaksesi puuraaka-ainehankinnan, integraattialueen muiden yritysten ja niiden henkilöstön kanssa. Toivomme, että sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus teolliseen tuotantoon liittyvistä vaativista työtehtävistä sekä aiempaa kokemusta esimiestyöstä. Kokemus sahaliiketoiminnasta katsotaan merkittäväksi eduksi.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja antaa UPM Timberin tuotannosta vastaava johtaja Lauri Kunnas, lauri.kunnas@upm.com, p. 0405828359.

Lähetä hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta viimeistään 16.6.2019

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on savuton työpaikka.