(Poistunut julkaisusta)

Sähäkkä B to B -myyjä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019
Toimenkuva
Etsimme nyt sähäkkää B to B -myyjää vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaamme palvelukseen. Työssä vastaat tunnetun brändin ja sen oheispalveluiden myynnistä niin uusasiakkaille kuin jo vakiintuneelle asiakaskunnalle. Asiakaspooli on laaja-alainen koostuen pienistä toiminimi yrittäjistä pörssiyhtiöihin. Myyntityötä tehdään pääasiassa puhelimitse. Lisäksi pääset edustamaan firmaa ja verkostoitumaan mielenkiintoisissa tapahtumissa.
Odotamme sinulta
Olet hyvää fiilistä tuova jäsen työtiimissä ja aikataulupaineet saavat adrenaliinisi virtaamaan ja myyntilukusi nousukiitoon. Nautit puhelintyöskentelystä ja sinulla on kyky saada asiat nopealla tempolla päätökseen. Pystyt asioimaan sujuvasti suomen lisäksi myös englannin kielellä. Asiakkaiden jälkihoito on sinulle luonnollista, verkostoidut kuin kala vedessä ja uusasiakashankita on sinulle intohimo. B to B -maailma on sinulle tuttua ja käytössäsi on oma kulkupeli asiakastapaamisiin.
Muut tiedot
Tarjoamme kiinteän palkan lisäksi tulokseen perustuvan bonuksen, vakituisen työn, kivan työtiimin sekä hyvän ja tunnetun brändin, jota voit ylpeänä edustaa. Jos nämä speksit tuntuivat kolahtavan juuri sinuun, älä aikaile vaan täytä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.02.2019 mennessä.