(Poistunut julkaisusta)

SAHAAJA
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019
Haemme asiakasyrityksellemme eläköitymisen johdosta

SAHAAJAA Peräseinäjoelle

Työtehtäviisi kuuluu mm. sahaus ohjeiden mukaan, kuorman vastaanotto ja muut tehtävään liittyvät työt.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

* työkokemusta vastaavasta
* materiaalituntemusta
* tarkkuutta ja huolellisuutta
* innokkuutta ja hyvää asennetta
* katsomme eduksi kokemuksen nosturin käytöstä ja hitsausosaamisen

Tarjoamme sinulle energisen ja mukavan työyhteisön ja lisäksi kilpailukykyisen palkan työkokemuksestasi riippuen. Työ on 1-vuorotyö ma-pe. Tehtävä on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 14.11.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.