(Poistunut julkaisusta)

Sahaaja Tampereelle metalliteollisuuteen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Etsimme asiakkaallemme reipasta ja innostunutta tekijää AUTOMAATTISAHAAJAKSI. Työ on määräaikainen työsuhde ja kestää aluksi toukokuuhun 2020 asti. Tämän jälkeen mahdollinen jatko.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta teollisuuden tuotannon parista. Kokemus automaattisahauksesta, koneistuksesta tms. katsotaan eduksi mutta ei ole pakollinen. Olemme valmiita perehdyttämään tehtävään. Työtä tehdään ammattitaitoisen ja osaavan tiimin kanssa. Ennen kaikkea etsimällämme henkilöllä on halu kehittyä ja oppia uutta. Innokas asenne työntekoon ja toimeen tarttuva työote.

Työ pitää sisällään automaattisahan käyttöä sekä mahdollisesti muita varaston ja tuotannon työtehtäviä. Työtehtäviin kuuluu trukin käyttöä (vastapaino ja nelitie), joten käyttökokemus katsotaan eduksi. Työ on 2-vuorotyötä ja työpaikka sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä oppimaan kansainvälisen terästeollisuudenyrityksen toimintaa ja omaksumaan työtavat. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Sanna Heikkilä puh: 0405753208, sanna.heikkila@adecco.fi