(Poistunut julkaisusta)

Sahaaja aamuvuoroon
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Etsimme Nokialla sijaitsevalle asiakkaallemme rakennusteollisuuden tuotteiden valmistukseen sahaajaa. Päivittäiseen tekemiseen kuuluu alumiiniprofiilien, kappaleiden ja putkien sahaamista. Työtä tehdään ma-pe välillä pelkästään aamuvuorossa.

Haemme reipasta ja oma-aloitteista tekijää sahaajan tehtäviin. Työnkuvaan kuuluu alumiiniprofiilien ja putkien sahaaminen tilauslistojen mukaisesti. Työssäsi käytät automaattisahan lisäksi paljon vastapainotrukkia kappaleiden siirroissa. Työ vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa. Odotamme sinulta teknistä ymmärrystä sahan käyttöön ja mielellään trukin ajokokemusta jonkin verran. Toivomme, että olet kätevä käsistäsi, työkalujen kanssa hyvin pärjäävä ja kovalla työmotivaatiolla varustettu tekijä. Tarjoamme sinulle työn pitkään toimineessa suomalaisessa metallialan yrityksessä, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itsesi. Tukenasi on alan ammattilaiset pitkällä kokemuksella.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja alkuun työsuhde solmitaan heinäkuun loppuun. Työstä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa ja työtä tehdään pelkästään aamuvuorossa ma-pe välillä.

Jos olet käsillä tekemisestä nauttiva ahkera ja tarkka tekijä, kerro meille osaamisesi heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla: Jani.karjalainen@adecco.fi tai 050 444 4480.