(Poistunut julkaisusta)

Sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myyjää
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Haemme kattourakointiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden  myyntiedustajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työ sisältää omakoti-, rivi- ja kerrostalojen kattoasennusten ja saneerausten palvelumyyntiä. Kohteita ja asiakkaita on ympäri Suomen, mutta nyt haemme myyjää Keski-Uudenmaan alueelle. Palkkaus on kiinteä kuukausipalkka, jonka päälle maksetaan myynnistä kertyneet bonukset.

Edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen taitoa, kunnianhimoista työmoraalia, ahkeraa työskentelyä ja halua toimia tiimissä. Voimassa oleva B-ajokortti on edellytys, sillä kyse on liikkuvasta työstä. C-kortti katsotaan eduksi. Työnantaja tarjoaa pakettiauton työajoja varten. Mahdollisuus todella hyviin tienesteihin alan varmasti turvallisimmalla työnantajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Kemell, 045 602 0009.

Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Kaj 045 113 4398 ja Jan 050 354 7444.

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.